6 Mayıs 2017 Cumartesi

SEYAHAT MAKYAJ ÇANTAMDA NELER VAR? (WHAT'S IN MY TRAVEL MAKE-UP BAG)


Siz bu satırları okurken ben ufak bir şehir dışı seyahatine çıkmış olacağım. Biraz nefes almak çokça Ekinim'in kınası için. Normal zamanda yanıma aldığımdan bir tık fazla ürün koydum bu sefer. Ne de olsa kına gecesinde danslar hareketler pırıltılar olacak, hazırlıklı olmakta fayda var. Zamanımın kısıtlı olacağını düşünerek yanıma kullanımı en pratik ve en az fırça gerektiren, kalıcılığına güvendiğim ürünleri aldım. Bir nevi seyahat favorilerimin  içerisinde bulunduğu bir makyaj çantası oluşturdum.


Ten makyajı: Estee Lauder BB Daywear krem, Estee Lauder Illuminating Perfecting Primer, Smashbox Camera Ready BB Cream SPF 35, NYX Nofilter Finishing Powder, Sephora Collection Bright Future Gel Serum Concealer, Tarte Amazonian Clay Matte Waterproof Bronzer, NYX Bronzing Powder in Sculpt, MAC Cream Color Base in Shell, H&M Sünger.


Dudak Ürünleri: Chanel Rouge Coco Shine in Bonheur, Fresh Sugar Lip Treatment Rose, Sephora Cream Lip Stain 01.


Göz Makyajı: The Balm Put A Lid on It far bazı, Yves Saint Laurent DESSIN DES SOURCILS kaş kalemi, Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel, NYX Lid Lingerie, Charlotte Tilbury Legendary Lashes Mascara Siyah, The Balm Batter Up in Slugger Kalem Far, Urban Decay Naked Basics Far Paleti, Dior Eyeliner Crayon Siyah, Sephora Gel Intense Eyeliner.



Ekstralar: Arka Nem Zeytin yağlı el kremi, Listerine Fresh ağız spreyi, Yara bandı, saç tokası, Göz damlası, Lakerol meyan kökü şekeri, kapaklı pudra fırçası, gözlük temizleme mendili.


Orta Boy Makyaj Çantası: Victoria's Secret.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder